Beoordelingen van Tasty Indian Bites Amsterdam

Recente recensies van Tasty Indian Bites Amsterdam

5 sterren na 15 reviews

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goede grote portie!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- food is delicious, especially samosa chaat - the packaging for delivery is very good - containers don't leak, each item is wrapped individually, and the whole package is neatly organized - delivery time estimate was accurate - delivery person was efficient and courteous Overall, very happy and will order again

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was amazing and we really enjoyed it. I asked them to do some change to the menu, after few minutes I received a call from Anu, she asked me about the changes and I received the order/food as per my preferences :) Thanks for the amazing food and service :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer heerlijk. Veel orginele en uitstekende gerechten. Onze favoriet om Indiaas af te halen.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben in totaal bijna anderhalf uur op onze bestelling via de website gewacht, omdat deze kennelijk niet was doorgekomen (ondanks het feit dat ik gewoon een bevestigingsmail had gekregen). Na een telefoontje is de bestelling alsnog z.s.m. gebracht, maar door de vertraging moesten we ons uiteindelijk haasten om het eten op te maken ivm de avondklok. Na dit alles had ik eerlijk gezegd toch wel een kortingsvoucher of op zijn minst een extraatje (bijv gratis garlic naan of een voorgerechtje) verwacht. Jammer dit!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede bezorging, aanrader!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very delicious as always

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hidden treasure!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, was heel blij met het menu, voor 2 a 3 personen, we aten er met ons 3en van en er was nog steeds over. Authentieke smaak en lekker pittig, de tandoori kip was heerlijk. Alleen de naan viel tegen maar de rest was heel lekker. Tot nu toe de beste Indier in Amsterdam.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was perfect

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Only one word. AWESOME